Introducció

Avioneta amb banderola: La salut del Media Ambient és responsabilitat de tothom

El medi ambient és la nostra llar, és la nostra font de recursos, són els valors que sustenten la nostra economia. El medi influeix en la nostra vida. Per això, la seva conservació és responsabilitat de tothom.

A Catalunya hi ha més de 200 entitats ambientals sense ànim de lucre que treballen per a la protecció i millora del medi ambient. La seva feina, sovint altruista i moltes vegades invisible, és d’una gran transcendència per a la natura i la sostenibilitat i, en conseqüència, per a tots nosaltres. Però per dur a terme la seva feina necessiten la col·laboració de tots i totes.

Donant ambiental et vol presentar la tasca de les entitats ambientals i promoure les donacions.

Va ser impulsat des de l’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (O3SAC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Us convidem a passejar-vos pel territori i comprovar la gran feina que les entitats ambientals i els seus voluntaris i voluntàries estant fent per protegir i millorar el medi ambient. Entra a On pots col·laborar? i cerca per comarca, per àmbit de treball o per entitat. Segur que trobes un projecte engrescador que desperti el teu costat solidari.

Tria el teu projecte, la teva ONG, i contacta amb Donant ambiental a info@xcn.cat o trucant al 93 886 61 35.

Fer-te soci d’una entitat

o donar suport econòmic puntual

a algun dels projectes que desenvolupen

són algunes de les moltes maneres

que tenim de col·laborar-hi.

Recorda que si fas una aportació econòmica

tens dret a una deducció a la quota de l’IRPF.