Dona't per la Natura! La natura ets tu!

Aquest Nadal volem fer un regal a la Natura!

Et demanen que ens ajudis a organitzar la primera gran campanya de donacions pel medi ambient a Catalunya!

Què necessitem?

La teva ajuda per fer arribar la campanya «Dóna’t per la Natura. La natura ets tu!» a un gran nombre de persones. Persones que potser no han sentit parlar de les entitats ambientals catalanes i dels seus projectes. Per això, tu que les coneixes, ens pots ajudar.

Et demanarem que els hi parlis de nosaltres i de la campanya.

De com aquestes associacions sense afany de lucre estan protegint quasi 40.000 hectàrees a Catalunya, lluitant contra la pèrdua de biodiversitat restaurant hàbitats i conservant-los, en projectes que impliquen veïnat, famílies, voluntariat ambiental, i de com necessiten el teu suport. I de com tot i totes necessitem la natura, per a la nostra pròpia salut, perquè som natura: la natura ets tu!

Què volem aconseguir?

Aquest Nadal volem aportar 20.000 € per fer possible que aquests projectes puguin continuar.

Mentre els líders mundials es troben en els grans congressos per parlar del que caldria fer, però poc fan, les entitats ja hi han posat fil a l’agulla, i, amb la teva ajuda, podem fer que tirin endavant aquestes iniciatives per la conservació de la natura. Com quan recuperen més punts d’aigua per a amfibis, o les dunes de les platges on fan el niu espècies protegides, quan regeneren els boscos a la ribera dels rius o salven de la desaparició aquells que són centenaris…

Com ho farem?

Et compartirem materials, textos i imatges perquè puguis fer arribar “Dóna’t per la Natura” a les persones i col·lectius sensibles amb el mediambient del teu entorn. I et demanarem que ens ajudis a fer córrer per les xarxes socials.

Col·labora en la campanya Dóna’t per la Natura! 

Inscriu-te al formulari!

Vull col·laborar en la campanya!