ALTRES MANERES D’IMPLICAR-SE

Catalunya compta amb unes 240 entitats que treballen per millorar l’estat del medi ambient i promoure la sostenibilitat. Duen a terme projectes de diferents tipologies i temàtiques, alguns relacionats amb la restauració d’hàbitats degradats i altres amb l’estudi i divulgació de les amenaces i de les possibles solucions als problemes ambientals. Per fer-los possibles, organitzen activitats com neteges de fons marí, projectes de millora forestal, seguiment i monitoreig de fauna, iniciatives de custòdia del territori, actuacions d’educació i sensibilització ambiental o estudis sobre energia, mobilitat o consum….

Aquestes entitats necessiten ajuda de tot tipus: recursos econòmics, recursos materials, establir col·laboracions, tenir major visibilitat per augmentar la seva base social, etc…

Si ja has fet el teu donatiu i vols implicar-te d’alguna altra manera amb aquestes entitats, a continuació et proposem diverses maneres:

A títol individual:

– Segueix a les xarxes socials les entitats ambientals que més t’interessin i comparteix la seva informació
Apunta’t a les activitats de difusió i jornades de voluntariat que organitzen les entitats periòdicament. Pots consultar les activitats que organitzen a la web voluntariatambiental.cat
Fes-te soci de l’entitat. Amb el teu suport podran tirar endavant els projectes que duen a terme
Ajuda-les a la seva tasca diària: suport administratiu, fent fotografies, ofereix-te per dinamitzar les seves xarxes socials, etc..


En el cas d’empreses:

Hi ha moltes formes d’implicar-se:
– Aportació de material necessari per a un projecte
– Oferir serveis pro-bono (en el cas d’empreses)
– Organitzar esdeveniments solidaris per recaptar fons

I moltes més… A la Guia UN PAS ENDAVANT PER LA NATURA. 16 MANERES DE COL·LABORAR EMPRESES I ENTITATS AMBIENTALS trobareu més informació sobre com us podeu implicar amb les entitats ambientals!

Si tens dubtes sobre com implicar-te amb les entitats, pots contactar-nos a info@donantambiental.cat i t’ajudarem!