Introducció

LA SALUT DEL MEDI AMBIENT

ÉS RESPONSABILITAT DE TOTHOM

El medi ambient és la nostra llar, és la nostra font de recursos, sustenta la nostra salut, la nostra economia i també la nostra cultura. El medi influeix en la nostra vida perquè hi estem interconnectats, en formem part, som natura. Per això promoure una relació respectuosa i sostenible i la conservació del patrimoni natural és responsabilitat, també, de cadascun i cadascuna de nosaltres.

A Catalunya més de 200 entitats ambientals sense ànim de lucre treballen per a la protecció de la natura i la millora del medi ambient. La seva feina, sovint altruista, moltes vegades és invisible, però és d’una gran transcendència per a la natura i la sostenibilitat i, en conseqüència, per a tots i totes nosaltres.

I tu, creus que hi pots donar un cop de mà?

Donant ambiental et vol presentar la tasca de les entitats ambientals i explicar-te que necessiten la col·laboració de tots i totes. Com a voluntaris/es, socis/es i com a donants ambientals.

Us convidem a passejar-vos pel territori i ser testimonis dels projectes que duen a terme les entitats ambientals i els seus voluntaris i voluntàries per protegir i millorar el medi ambient. Entra a On pots col·laborar? i cerca per comarca, per àmbit de treball o per entitat. Segur que trobes un projecte engrescador que desperti el teu costat solidari.

Tria el teu projecte, la teva ONG, i contacta amb Donant ambiental a info@xcn.cat o trucant al 93 886 61 35.

Fer-te soci d’una entitat o donar suport econòmic puntual a algun dels projectes que desenvolupen són algunes de les moltes maneres que tenim de col·laborar-hi.

Recorda que si fas una aportació econòmica a través de la pàgina Donant Ambiental tens dret a una deducció a la quota de l’IRPF.

La plataforma Donant Ambiental va ser creada des de l’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (O3SAC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya i està gestionada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura.