Presentació

LA CONSERVACIÓ DE LA NATURA

ÉS RESPONSABILITAT DE TOTHOM

El medi ambient és la nostra llar, és la nostra font de recursos, sustenta la nostra salut, la nostra economia i també la nostra cultura. El medi influeix en la nostra vida perquè hi estem interconnectats, en formem part, som natura. Per això promoure una relació respectuosa i sostenible i la conservació del patrimoni natural també és responsabilitat de cadascun i cadascuna de nosaltres.

A Catalunya més de 200 entitats ambientals sense ànim de lucre treballen per a la protecció de la natura i la millora del medi ambient. La seva feina, sovint altruista, moltes vegades és invisible, però és d’una gran transcendència per a la natura i per la lluita contra l’emergència climàtica i, en conseqüència, per a tots i totes nosaltres.

I tu, creus que els pots donar un cop de mà?

A Donant Ambiental et presentem la tasca de les entitats ambientals i et donem la oportunitat de donar-els-hi suport econòmic per seguir desenvolupant els seus projectes, tant necessaris per a la salut del medi ambient i la nostra salut.

Tria el teu projecte, la teva entitat i fes la teva donació!

Recorda que si fas una aportació econòmica a través de la pàgina Donant Ambiental tens dret a una deducció a la quota de l’IRPF.

La plataforma Donant Ambiental va ser creada des de l’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (O3SAC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya i està gestionada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura.