Cuina de proximitat i jazz a Can Moragues, al dinar solidari per la Natura

Dinar solidari amb la natura a Can Moragues

Un centenar de comensals han participat en el dinar solidari que s’ha celebrat el 16 de setembre a la masia de can Moragues, a Riudarenes. La iniciativa ha estat impulsada per la Fundació Emys i per la Xarxa per a la Conservació de la Natura, i s’emmarca en el Donant Ambiental.

La jornada benèfica ha iniciat amb una ‘Passejada deliciosa’, a través de la qual els participants han conegut de primera mà els projectes de la fundació Emys en la finca, i han pogut tastar les melmelades de l’obrador i les varietats locals de verdures de l’hort.

El menú ha estat ideat i preparat per Ada Parellada, cuinera al capdavant del restaurant Semproniana. La cuinera ha expressat repetidament una gran sensibilitat pel medi ambient, que l’ha portat a implicar-se com a activista contra el malbaratament alimentari i del consum de productes de proximitat.

El dinar ha conclòs amb un concert d’Andrea Motis, Josep Traver i Christoph Mallinger que han regalat una exclusiva actuació amb el Amics de les Arts.

Entre les persones assistents s’han pogut veure alguns del padrins de la Setmana de la Natura, com l’aventurer Albert Bosch i la il·lustradora Pilarín Bayés, així com la secretaria general Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Marta Subirà.

Amb un preu de cobert de 55 €, tots els beneficis del dinar es destinen als projectes de conservació i de foment de les varietats locals i de la biodiversitat cultivada que la Fundació Emys du a terme a la finca de Can Moragues.

Dinar solidari amb la natura a Can Moragues