La Campanya “JO SÓC DONANT AMBIENTAL” ajuda a Fuel Poverty Group a combatre la pobresa energètica

La campanya Jo Sóc Donant Ambiental ha donat suport a la la iniciativa de Fuel Poverty Group per aconseguir el repte de distribuir a 60 llars, 60 kit’s d’eficiència energètica!

Fuel Poverty Group és una agrupació de persones voluntàries que combaten la pobresa energètica, formada per Associació Ecoserveis i Fundació ABD.

La campanya de pobresa energètica consistia en aconseguir recaudar donatius voluntaris per un import de 2.100 euros, suficients per aconseguir 60 kits de microeficiència perquè 60 famílies amb pobresa energètica no passessin fred aquest hivern. Els kits constaven de: 2 bombetes de baix consum, viret per sota les portes, viret per les finestres, regleta amb interruptor, pel·lícula aïllant de les finestres, temporitzador i termòmetre higròmetre. I les donacions efectuades tenien una recompensa com a agraïment per haver-hi col·laborat segons la donació efectuada.

Des de la Campanya “Jo Sóc Donant Ambiental” se’ls va proposar la presentació del projecte a la campanya #GivingTuesday, un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones durant un dia l’any, celebrat enguany el 28 de novembre de 2017.

La campanya “Jo Sóc Donant Ambiental” es va iniciar l’any 2015 des de l’O3sac, amb el suport i col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’incentivar les donacions a les entitats ambientals, així com de donar-les a conèixer i millorar el seu reconeixement social.

A Catalunya hi ha més de 200 entitats ambientals sense ànim de lucre que treballen per a la protecció i millora del medi ambient. La seva feina, sovint altruista i moltes vegades invisible, és d’una gran transcendència per a la natura i la sostenibilitat i, en conseqüència, per a tots nosaltres. Però per dur a terme la seva feina necessiten la col·laboració de tots i totes.

Després d’aquesta bona experiència, confiem que col·laborant en aquesta línia, serà possible aconseguir reptes tant o més ambiciosos!

 

Per més informació sobre el projecte, us deixem aquest vídeo explicatiu.