La cursa del Dia del Medi Ambient recapta fons per la conservació de la natura

La Ultra Clean Marathon és una cursa sostenible, dissenyada per prendre consciència del medi que es travessa, valorant-lo, i alliberant-lo de residus. Perquè es corre fent #plogging. Està organitzada de forma sostenible. I, a més a més, és solidària amb la natura.

Cada equip que s’hi inscriu fa una donació a una de les entitats ambientals recollides aquí al Donant Ambiental.

Ja s’hi han inscrit 25 equips, que aportaran 15.000 € en donacions a ONG’s ambientals que treballen per la conservació de la natura a Catalunya. Les inscripcions per a equips continuen obertes fins al 28 de maig.

A part, es pot aportar donacions amb el DORSAL VERD, és a dir, contribuir a una de les causes ambientals tot i que no es corre. Aquesta possibilitat queda oberta fins al dia mateix de la cursa, el 5 de juny.

Els corredors i les corredores recorreran 60 km, des de Terrassa a les platges de Barcelona, creuant la Serra de Galliners, Serra de Collserola, i resseguint el riu Besòs fins a la desembocadura. Poden córrer tot seguit, o distribuir-se la ruta en trams de 10 km, per relleus.

Tota la informació per a inscripcions, donacions o patrocini està disponible a la pàgina web de la cursa o contactant a info@ultracleanmarathon.cat.