Lymbus compensa la seva petjada de carboni protegint boscos al Pirineu

Lymbus

Lymbus és una empresa de comunicació especialitzada en esport outdoor, que s’ha proposat no només donar visibilitat als projectes esportius i personals, sinó fer-ho transmetent el missatge que els esports a l’aire lliure han de ser practicats de la forma més sostenible. Estan vinculats a projectes tan coneguts com Summits of my Life amb Kilian Jornet o Home to Home amb Núria Picas.

Han elaborat el seu propi manifest per treballar de forma responsable, que inclou, també, una gestió del temps i del benestar de les persones treballadores.

Enguany han calculat la seva petjada de carboni, i han decidit compensar-la fent una donació a l’entitat Projecte Boscos de Muntanya.
El 2020 l’empresa ha generat 11,7 tones equivalents de CO2 (un 68 % menys que l’any anterior), i han decidit fer una donació equivalent destinada a la protecció dels boscos i el paisatge de muntanya.

En particular han decidit col·laborar al projecte “Massís de l’Orri”, en el que grups de voluntaris i voluntàries s’impliquen en la gestió forestal i el manteniment de prats d’alta muntanya als voltants de Port Ainé. Hi predominen els boscos de pi negre, hàbitat del gall fer, espècie amenaçada precisament a causa de la degradació de l’hàbitat. L’empresa ha volgut donar suport a l’entitat amb la que comparteix l’estima pel Pirineu, els valors de l’educació i implicació ciutadana, i gràcies a la qual pot incidir en la protecció d’un emblemàtic animal.