Worldcoo i Bonpreu-Esclat creen per primer cop una campanya de donacions pel medi ambient dedicada a la protecció dels boscos amb Selvans.

Durant tot el mes de juny els supermercats Bonpreu-Esclat ofereixen a la seva clientela l’oportunitat de fer un arrodoniment solidari en el moment de passar per caixa.

Tothom qui ho desitgi podrà contribuir a la preservació d’una fageda i un alzinar centenaris al cor de Catalunya.

Els boscos madurs representen un ecosistema terrestre molt valuós, però es troben en perill de desaparició. L’associació Selvans treballa per la conservació d’aquests espais.

Ara és possible col·laborar amb l’entitat gràcies a la plataforma solidària Worldcoo i la cadena de supermercats catalana.

Els fons recaptats seran emprats per protegir boscos centenaris que contenen arbres singulars i monumentals, els més madurs de Catalunya, però que es troben en risc imminent de ser tallats: una fageda madura de 21 hectàrees i un alzinar de roures de 17 hectàrees de la Serralada transversal, que s’ubica entre les comarques de la Garrotxa, el Gironès, Pla de l’Estany, el Ripollès, La Selva i l’Osona.

Beneficiària de la campanya és doncs tota la població de Catalunya, en quant els ecosistemes forestals preserven la biodiversitat, regulen el clima i el règim hídric, ens proveeixen d’un aire de qualitat, són l’hàbitat d’innombrables espècies d’animals i vegetals: ofereixen beneficis i serveis rics pel medi ambient i la salut.

A mitjans de mes, més de 130.000 persones ja han col·laborat en la campanya i més de 22.000 € ja han estat recaptats. La campanya continua oberta fins a final del mes de juny.