El Tercer Sector Ambiental de Catalunya posa en marxa la Campanya ‘Jo sóc donant ambiental’ per animar a col·laborar amb les entitats ambientals

L’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) posa en marxa la campanya “Jo sóc donant ambiental” amb el suport i col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’incentivar les donacions a les entitats ambientals, així com de donar-les a conèixer i millorar el seu reconeixement social.

Per a aconseguir-ho, posa a l’abast de totes les persones interessades en la defensa i conservació del medi ambient, una quarentena de projectes impulsats per 23 entitats ambientals de Catalunya.

 

La primera edició d’aquesta campanya es va posar en marxa a inicis de 2016, i en aquest moment la rellancem amb una nova web millorada tècnicament, i nous projectes i entitats amb les quals col·laborar. Al llarg de l’any anirem programant accions i establint aliances per a afavorir la difusió de la campanya i aconseguir el major nombre de donacions possible per als projectes i les entitats. L’objectiu és que el web de la campanya ‘Jo sóc donant ambiental’ esdevingui el lloc de referència de les donacions a les entitats ambientals catalanes.

 

Des de l’Obrador del Tercer Sector Ambiental us convidem a passejar-vos pel web https://donantambiental.cat/wp , conèixer els projectes que estan portant a terme les entitats ambientals i comprovar la gran feina que estant fent per protegir i millorar el medi ambient.

Entra a la web i col·labora amb les entitats ambientals fent una donació!

Catalunya compta amb unes 240 entitats que treballen per millorar l’estat del medi ambient i la sostenibilitat, duent a terme projectes de diferents tipologies i temàtiques. Però per realitzar la seva tasca necessiten la col·laboració de tots. Fes-te donant ambiental!

__________________________________________________________________________________________________

 

 

  • Organitzacions que participen a la campanya “Jo sóc donant ambiental”:

Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, Associació Aurora – Salut mental Territori i Paisatge, Associació Dia de la Terra, Asociación Únete al Planeta, Associació de Naturalistes de Girona, Associació Ecoserveis, Associació Mediambiental La Sínia, Associació Mediambiental Xatrac, Associació Paisatges Vius, Centre per la Sostenibilitat Territorial, Federació ADF Penedès-Garraf, Fundació Banc de Recursos, Fundació Emys, Fundació Privada Mar, Mare Terra Fundació Mediterrània, Mel Educació Ambiental, Projecte Boscos de Muntanya / Bergwaldprojekt, Rezero – Fundació Prevenció de Residus i Consum, SEO/BirdLife, Societat Catalana d’Educació Ambiental.

 

 

Per més informació sobre la campanya:

correu@o3sac.org

https://donantambiental.cat/wp